ΚΟΣΜΟΣ

Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ κατηγορείται για βιασμό ανήλικου

Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ κατηγορείται για βιασμό ανήλικου
Η Ρουθ, η οποία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Το χριστουγεννιάτικο σόου «A Very Backstreet Holiday» με τους Backstreet Boys που γυρίστηκε αυτόν τον μήνα στο Λος Άντζελες, δεν θα προβληθεί από το ABC, σύμφωνα με το Variety.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά τη μήνηση που κατατέθηκε σε βάρος του τραγουδιστή του συγκροτήματος Νικ Κάρτερ για βιασμό 17χρονης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος το 2001.

Το σόου ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στο ABC στις 14 Δεκεμβρίου, με τους Νικ Κάρτερ, Κέβιν Ρίτσαρντσον, Αλεξάντερ Τζέιμς ΜακΛιν, Μπράιαν Λίτρελ και Χάουι Ντόροου να ερμηνεύουν επιτυχίες από το 10ο άλμπουμ τους «A Very Backstreet Christmas».

Η 39χρονη Σάνον Ρουθ υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του τραγουδιστή.

Όπως υποστηρίζει η επίθεση διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2001 μετά από συναυλία των Backstreet Boys στην Τακόμα της Ουάσινγκτον στο λεωφορείο του συγκροτήματος.

Ωστόσο, ο Μάικλ Χολτζ, δικηγόρος του τραγουδιστή σε δήλωσή του που κοινοποίησε σε ΜΜΕ ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος αλλά και εντελώς αναληθής».

Η Ρουθ, η οποία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Υποστήριξε ότι ρωτήθηκε από τον Κάρτερ αν ήθελε ένα ποτό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ζήτησε χυμό μήλου, αλλά ο Κάρτερ φέρεται να της είπε ότι είχε μόνο κράνμπερι και της έδωσε ένα «κόκκινο ποτό» που ονόμασε «χυμό VIP».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ