ΚΟΣΜΟΣ

Ο γιγάντιος αλιγάτορας που λατρεύει να παρακολουθεί γκολφ (pic&vid)

Ο γιγάντιος αλιγάτορας που λατρεύει να παρακολουθεί γκολφ (pic&vid)
YOUTUBE / Golf.com

Για τους παίκτες που έπεσαν πάνω του μένοντας με το στόμα ανοιχτό και τον Charles Helms που τον απαθανάτισε, ο συγκεκριμένος αλιγάτορας ήταν ένας απρόσκλητος επισκέπτης που διέκοψε έναν αγώνα γκολφ.

Για τους υπεύθυνους του Buffalo Creek Golf Club, στη Φλόριντα, είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η μασκότ, το αξιοθέατο που τους φέρνει ολοένα και περισσότερους παίκτες, ολοένα και περισσότερους επισκέπτες που θέλουν να δουν διά ζώσης αυτό το βγαλμένο από άλλη εποχή ερπετό.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι ο μεγαλύτερος αλιγάτορας που έχει καταγραφεί στη Φλόριντα ήταν 14 πόδια (4,25 μέτρα), αυτός που ζει στο γήπεδο του γκολφ δεν αποκλείεται να είναι ο... βασιλιάς των αλιγατόρων, καθώς δείχνει ελαφρώς πιο μακρύς...

«Οι συγκεκριμένοι δεν γνώριζαν την ύπαρξη του και εξεπλάγησαν. Συνήθως, όμως, πολλοί είναι αυτοί που έρχονται στο γήπεδο για να τον δουν και να τον φωτογραφίσουν. Δεν ενοχλεί κανέναν και δεν τον ενοχλούν, είναι κάτι σαν μασκότ για μας. Νομίζω ότι ξεπερνά τα 4,5 μέτρα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Αυτό που μπορώ με σιγουριά να πω είναι ότι ζει μαζί μας εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε ο εργαζόμενος στα γήπεδα γκολφ, Wendy Schofield, σύμφωνα με την Telegraph.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ