ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη στη Γαλλία 29χρονος για τη στυγερή δολοφονία 32χρονης στην Ιταλία

Συνελήφθη στη Γαλλία 29χρονος για τη στυγερή δολοφονία 32χρονης στην Ιταλία
Το θύμα είχε βρεθεί απανθρακωμένο στο πορτμπαγκάζ ενός καμένου αυτοκινήτου στη Μόντενα της Ιταλίας AP Photo/Lewis Joly (ΑΡΧΕΙΟ)

Συνελήφθη από τις αρμόδιες γαλλικές αστυνομικές αρχές την Τετάρτη (14/12), στην περιοχή της Μυλούζης, στην ανατολική Γαλλία, ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία 32χρονης.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τη για τη δολοφονία 32χρονης Άλις Νέρι το Νοέμβριο την Ιταλία, ενώ παράλληλα, είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, πρόκειται για τον Μοχάμεντ Γκααλούλ, έναν 29χρονο Τυνήσιο, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Άλις Νέρι.

Το πρωί της 18ης Νοεμβρίου, το θύμα βρέθηκε απανθρακωμένο στο πορτμπαγκάζ ενός καμένου αυτοκινήτου στη Μόντενα της Ιταλίας.

Εκπρόσωπος της δικαστικής αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ότι ο 29χρονος «κυκλοφορούσε στο τριεθνές μεταξύ Γερμανίας, Γαλλίας και Ελβετίας». «Άλλαζε τοποθεσίες και έπαιρνε προφυλάξεις για να μην τραβήξει την προσοχή, ελέγχοντας πως δεν τον παρακολουθούσαν», ανέφερε ο αξιωματούχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ