ΚΟΣΜΟΣ

Hawaiian Airlines: Πτήση – εφιάλτης με 36 τραυματίες λόγω αναταράξεων

Hawaiian Airlines: Πτήση – εφιάλτης με 36 τραυματίες λόγω αναταράξεων
Τουλάχιστον 36 επιβάτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με πτήση της Hawaiian Airlines από το Φίνιξ της Αριζόνα με προορισμό τη Χονολουλού (Courtesy of Jazmin Bitanga via AP)

Τουλάχιστον 36 επιβάτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με πτήση της Hawaiian Airlines από το Φίνιξ της Αριζόνα με προορισμό τη Χονολουλού, λόγω σοβαρών αναταράξεων. Κάποιοι από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι για τους 278 επιβάτες και τα 10 μέλη του πληρώματος λίγο πριν το αεροσκάφος καταφέρει να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Χονολουλού. Οι αναταράξεις σημειώθηκαν περίπου 15 λεπτά πριν την προσγείωση, σύμφωνα με το CNNi.

Έντεκα ασθενείς μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών της Χονολουλού.

Μεταξύ αυτών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν και ένα παιδί 14 μηνών.

Οι ασθενείς τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι, είχαν μώλωπες και απώλεια συνείδησης, ανέφεραν οι τοπικές αρχές έκτακτης ανάγκης στη Χονολουλού.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας, οι ακραίες αναταράξεις ήταν μία «μεμονωμένη ανωμαλία» και εξήγησε ακόμη ότι η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ξαναδεί κάποιο αντίστοιχο φαινόμενο στην πρόσφατη ιστορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ