Αυτοί δηλώνουν ευτυχισμένοι στη δουλειά τους...
Όσο κι αν αγαπάτε τη δουλειά σας, όσο κι αν λέτε ότι περιμένετε πως και πως να ξημερώσει για να πάτε στο γραφείο, έρχονται στιγμές που παρακαλάτε να φτάσει το καλοκαίρι, να έρθουν κάποιες αργίες για να πάρετε μια ανάσα ή να προκύψει κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμά σας για να αλλάξετε παραστάσεις.
Για τους εργαζόμενους κάποιων εθνικοτήτων, αυτή η ανάγκη εμφανίζεται πολύ συχνότερα από ότι για κάποιους άλλους. Όπως προέκυψε από έρευνα σε 15 διαφορετικές χώρες και σε δείγμα 14,400 ατόμων, επτά στους δέκα ερωτηθέντες (71%) δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία τους σε ό,τι αφορά στον συνδυασμό καλού εργασιακού περιβάλλοντος, επίπεδο αναγνώρισης που λαμβάνουν από ανώτερους και συναισθηματική ικανοποίηση που νιώθουν από το αντικείμενο της δουλειάς.
Πιο ευτυχισμένοι εμφανίζονται οι Ινδοί και πιο δυστυχισμένοι της λίστας που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα qz.com, οι Ιάπωνες.

Ο Jay-Z ξεδιπλώνει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα στο νέο ντοκιμαντέρ «Jay-Z in 8» δια χειρός Ρικ Ρούμπ
13:12
Επιχείρηση «Αιγίς»: Τέσσερις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου
13:07
Χειροπέδες σε Βρετανό στα Ιωάννινα: Καταζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα για ξέπλυμα χρήματος
12:55
Ομόνοια: Από ηλεκτρικό πατίνι εκτιμάται ότι προκλήθηκε η φωτιά στο ξενοδοχείο - Τρεις τραυματίες
12:44