ΚΟΣΜΟΣ

Παππούς πήρε από το σχολείο λάθος... εγγονό

Παππούς πήρε από το σχολείο λάθος... εγγονό
Christopher Furlong/Getty Images/Ideal Images

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Αλλά υπάρχουν και όρια...

Όταν είσαι παππούς και το παιδί σου σού εμπιστεύεται το παιδί του, πρέπει να προσέχεις δύο φορές περισσότερο από το φυσιολογικό για να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου.

Ως παράδειγμα προς αποφυγή θα πρέπει να έχεις τον Γιόζεφ Φούλερ από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και την ιστορία που έφερε στη δημοσιότητα η Metro.

Ο εν λόγω κύριος είχε μια δουλειά να κάνει. Να πάρει τον εγγονό του από το σχολείο. «Εύκολο», θα σκεφτείτε...
Αποδείχθηκε, όμως, πολύ περίπλοκο. Ο Φούλερ έφτασε ως όφειλε στο Edisto Primary School όταν είδε μια παρέα από παιδιά να βγαίνουν από το γυμναστήριο. Κάπου ανάμεσά τους αναγνώρισε τον εγγονό του.

Έτρεξε, τον αγκάλιασε και τον έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Η γιαγιά του, μάλιστα, του αγόρασε από τον δρόμο και ένα Happy Meal για μεσημεριανό. Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Όταν οι τρεις τους έφτασαν σπίτι των Φούλερ, παππούς και γιαγιά υπέστησαν ισχυρό σοκ. Ο μικρός έμοιαζε μεν με τον εγγονό τους, ωστόσο του έλειπε ένα δόντι «και από τον εγγονό μας δεν λείπει δόντι», όπως παραδέχθηκε ο κύριος Φούλερ, ο οποίος είχε πάρει λάθος παιδί.

Οι τρεις επέστρεψαν άρον άρον στο σχολείο όπου τους περίμεναν ο πατέρας του παιδιού που... απήχθη και ο μικρός Φούλερ. Σαστισμένοι και έντρομοι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ