Πελέ: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του από το νοσοκομείο
Δύσκολες ώρες περνά ο Βραζιλιάνος άσσος της μπάλας Πελέ, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Σάο Πάολο.
Η κόρη του Κέλυ Νασιμέντο, ανέβασε στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της μέσα από το νοσοκομείο.
«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία που αγκαλιάζει τον πατέρα της ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται και η εγγονή του Πελέ, Σοφία.

Πριν από λίγες ημέρες η Νασιμέντο, ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.
Ο 82χρονος Πελέ, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 29 Νοεμβρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και για «επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου», σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, η υγεία του έχει επιβαρυνθεί και απαιτείται πλέον μεγαλύτερη παρακολούθησή του.
Πάνω από 15 προσαγωγές μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη
20:38
Ιρανός ΥΠΕΞ: «Μοιραστήκαμε τη θέση μας, δεν έχουμε δει αν οι ΗΠΑ είναι πραγματικά σοβαρές»
20:26
Το βίντεο - αντίο του Μακρόν στην Αθήνα με την ατάκα για την Τουρκία που «σημάδεψε» την επίσκεψή του
20:14
Τραμπ: «Χάνεται πάρα πολύ χρόνος στα ταξίδια - Αν θέλουν να μιλήσουν... να τηλεφωνήσουν»
20:02