Θλίψη στη Γαλλία: Δολοφονήθηκε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Αντέλ Μεντί
Τραγωδία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, με τον 22χρονο Αντέλ Σαντάνα Μεντί να χάνει τη ζωή του μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στη Μασσαλία.
Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η ομάδα του, Ομπανί, με την οποία αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία.
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Μεντί πυροβολήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/12) στο 14ο διαμέρισμα της Μασσαλίας. Ο νεαρός Γάλλος είχε ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Μαρσέιγ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στην Αγγλία.
Το περασμένο καλόκαίρι υπέγραψε στην Ομπανί. Ο γαλλικός σύλλογος στη δήλωσή του στα social media, ανέφερε ότι: «Θα αφήσει ένα μεγάλο κενό και θα παραμείνει για πάντα ένας από εμάς. Όλες μας οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια πάνε στην οικογένειά του».
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δηλώνει βέβαιη για μετάβαση σε ελεύθερες εκλογές
21:44
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Μέτρα για άστεγους και ευάλωτους στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν θερμαινόμενοι χώροι
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
Διαμαρτυρία χιλιάδων Κουβανών μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των αμερικανικού ιμπεριαλισμού (pics)
21:27
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι του Αμβούργου
21:18
ΕΛΛΑΔΑ