ΚΟΣΜΟΣ

Πελέ: Κρίσιμες ώρες για τον Βραζιλιάνο θρύλο - «Πατέρα, η δύναμή μου είναι δική σου»

Πελέ: Κρίσιμες ώρες για τον Βραζιλιάνο θρύλο - «Πατέρα, η δύναμή μου είναι δική σου»
«Δεν θα φύγω, κανείς δεν θα με πάρει από εδώ», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειάς τους από το νοσοκομείο Kely Nascimento/Instagram

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο περνά η οικογένεια του Πελέ μετά την επιδείνωση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου.

Ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο.

Οι γιατροί είπαν αυτή την εβδομάδα ότι ο καρκίνος του Πελέ έχει προχωρήσει και ότι χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία. Ο Πελέ λαμβάνει τακτική ιατρική περίθαλψη από τότε που αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Ο πρώην σταρ της Santos FC, που θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, θα έχει την οικογένεια στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, είπε η κόρη του.

«Δεν θα φύγω, κανείς δεν θα με πάρει από εδώ», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειάς τους από το νοσοκομείο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για όλη την αγάπη και το φως που στέλνετε», συμπλήρωσε.

Ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, δημοσίευσε στο Instagram το Σάββατο μια φωτογραφία του να κρατά το χέρι του πατέρα του με τη λεζάντα «Πατέρα… η δύναμή μου είναι δική σου».

https://www.instagram.com/p/Cmj26ufO-T7

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε σε μια άλλη φωτογραφία η Κέλι Νασιμέντο, στην οποία αγκαλιάζει τον πατέρα της ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται και η εγγονή του Πελέ, Σοφία.

321521330_1123194871717557_5081995640703969836_n.jpg
«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η κόρη του ΠελέKely Nascimento/Instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ