ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερντογάν στηρίζει Ρονάλντο: Τον αδίκησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Ερντογάν στηρίζει Ρονάλντο: Τον αδίκησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Τονίζοντας ότι ο Αργεντίνος Λιονέλ Μέσι και ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να συγκριθούν, ο Τούρκος πρόεδρος την Κυριακή είπε ότι ο τελευταίος «έπεσε θύμα» «πολιτικής απαγόρευσης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο (Bay Ismoyo/Pool Photo via AP)

Δεν έκρυψε την… αδυναμία του στον Ρονάλντο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ πριν από μερικές μέρες. 

Τονίζοντας ότι ο Αργεντίνος Λιονέλ Μέσι και ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να συγκριθούν, ο Τούρκος πρόεδρος την Κυριακή είπε ότι ο τελευταίος «έπεσε θύμα» «πολιτικής απαγόρευσης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αδίκησαν τον Ρονάλντο. Δυστυχώς, του έχουν επιβάλει πολιτική απαγόρευση. Το να στείλεις έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Ρονάλντο στο γήπεδο με μόλις 30 λεπτά να απομένουν για τον αγώνα κατέστρεψε την ψυχολογία του και του αφαίρεσε την ενέργεια«, είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου της νεολαίας στην ανατολική επαρχία Ενζουρούμ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

«Ο Ρονάλντο είναι κάποιος που υπερασπίζεται το Παλαιστινιακό ζήτημα», πρόσθεσε.

Ο 37χρονος άσσος του ποδοσφαίρου μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Μαρόκο, στον οποίο η Πορτογαλία έχασε με 1-0. Είχε μείνει και στον πάγκο για να ξεκινήσει στη φάση των 16 κόντρα στην Ελβετία, κάνοντας μια εμφάνιση ως αλλαγή.

Ο Ερντογάν αποκάλυψε επίσης, σε ποια ομάδα θα παίζει ο CR7 από την επόμενη χρονιά, καθώς ο Πορτογάλος «σταρ» έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ