Άντριου Τέιτ: Υπό κράτηση για 30 μέρες με απόφαση των Ρουμανικών Αρχών
Την απόφασή τους να κρατηθεί τόσο ο Άντριου Τέιτ , όσο και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι, για βιασμό , μαστροπεία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης , ανακοίνωσαν οι Ρουμάνοι Αρχές την Παρασκευή 30/12.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο της Ρουμανίας διέταξε να παραταθεί για 30 ημέρες η κράτηση του πρώην επαγγελματία κικμπόξερ, για τον οποίο και τον αδερφό του συγκεκριμένα, διεξαγάγει έρευνα από τον Απρίλιο.
«Οι τέσσερις ύποπτοι ... φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να εμφανίσουν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Άντριου Τέιτ: Ο πρώην κικμπόξερ συνελήφθη για βιασμό - Τι του είχε πει η ακτιβίστρια Τούνμπεργκ
ΚΟΣΜΟΣ
Μικροβιολόγοι εξηγούν τι συμβαίνει μέσα στο στόμα μας τη στιγμή που τρώμε ζάχαρη
08:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών για κακοποίηση πτώματος
08:40
ΕΛΛΑΔΑ
Με 151 νέα οχήματα ενισχύονται οι δασικές υπηρεσίες σύμφωνα με το ΥΠΕΝ - Παρελήφθησαν τα 101 πρώτα
08:35
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στο Πικέρμι: Κατέληξε ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
08:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ