ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Σε δεύτερο χειρουργείο υπεβλήθη ο ηθοποιός

Τζέρεμι Ρένερ: Σε δεύτερο χειρουργείο υπεβλήθη ο ηθοποιός
Ο Ρένερ υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση αλλά σε σταθερή κατάσταση AP / Vianney Le Caer / Invision

Ανήσυχοι είναι η οικογένεια και οι συνάδελφοι του δημοφιλούς ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (2/1) μετά το ατύχημα που είχε, την ώρα που απομάκρυνε το χιόνι από το σπίτι του.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ιατρικού προσωπικού, ο κινηματογραφικός αστέρας, γνωστός για το ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, φέρει κάκωση στο στήθος καθώς και πολλαπλούς ορθοπεδικούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του, ο Ρένερ υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση αλλά σε σταθερή κατάσταση.

«Πλέον, επιβεβαιώνεται ότι ο Τζέρεμι βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση από τους τραυματισμούς που υπέστη μετά το ατύχημα που συνέβη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, καθώς απομάκρυνε το χιόνι από το σπίτι του», ανέφερε ο Σαμ Μάστ στο CNNi σε δήλωσή του. «Η οικογένειά του βρίσκεται στο πλάι του και δέχεται εξαιρετική φροντίδα», συμπλήρωσε.

«Η οικογένεια του Τζέρεμι θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον φροντίζουν, τις πυροσβεστικές δυνάμεις, τις τοπικές αρχές, τη Δήμαρχο Χίλαρι Σίβε και τις οικογένειες των Καράνο και Μάρντοκ» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού και πρόσθεσε «Είναι πολύ αναστατωμένοι και ευγνώμονες από το κύμα αγάπης και στήριξης που έχει λάβει από τους θαυμαστές του».

O 51χρονος Ρένερ διατηρεί κατοικία κοντά στο Mt Rose-Ski Tahoe, μια περιοχή που γεωγραφικά βρίσκεται κοντά στο Ρίνο της Νεβάδα που έχει πληγεί από χειμερινές καταιγίδες, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Σημειώνεται ότι, ο ηθοποιός στις 13 Δεκεμβρίου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Τάχο, η οποία συνορεύει με την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα και είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για σκι.

CNNi, Tina Burnside, Christine Sever, Lisa Respers France και Chloe Melas: Jeremy Renner suffered ‘blunt chest trauma,’ required second surgery for ‘extensive’ injuries

ΔΗΜΟΦΙΛΗ