ΚΟΣΜΟΣ

Λίστα θανάτου είχε ο εκτελεστής του καθηγητή του UCLA

Λίστα θανάτου είχε ο εκτελεστής του καθηγητή του UCLA
Ο δράστης της επίθεσης FACEBOOK

Λίστα με υποψήφια θύματα βρέθηκε στο σπίτι του Mainak Sarkar, ο οποίος χθες, Τετάρτη, πυροβόλησε και σκότωσε καθηγητή του διδακτορικού του μέσα στο UCLA (University of California Los Angeles) και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως, μάλιστα, γράφει το CNN, από τις έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι ο καθηγητής William S. Klug ενδεχομένως και να μην είναι το μοναδικό θύμα του δράστη της χθεσινής επίθεσης. Κι αυτό διότι όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τη λίστα και επισκέφθηκαν σπίτι ενός από τα υποψήφια θύματα, βρήκαν στο εσωτερικό του το πτώμα μιας γυναίκας που έφερε τραύμα από σφαίρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κίνητρο της δολοφονίας εστιάζεται σε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο Sarkar φέρεται να κατηγορούσε το θύμα για παράνομη χρήση δικών του σημειώσεων και πληροφορίων. Σε παλιότερη ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ, χαρακτήριζε άρρωστο άνθρωπο τον Klug.

Οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου, πάντως, κάνουν λόγο για έναν ευγενή και ικανότατο καθηγητή διαψεύδοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ