Γερμανία: Έκλεψαν άγαλμα του τραγουδιστή των Rammstein Τιλ Λίντεμαν
Μόλις μία ημέρα μετά την εγκατάστασή του, ένα άγαλμα του τραγουδιστή των Rammstein, Τιλ Λίντεμαν, εκλάπη στο Ροστόκ της Γερμανίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της την Τετάρτη (05/01) η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).
Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία του Ροστόκ, οι Αρχές ενημερώθηκαν για την κλοπή μόλις σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το άγαλμα βρισκόταν για μόλις ένα εικοσιτετράωρο σε ένα πάρκο επί της οδού Μπέρτολτ Μπρεχτ.
Ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το άγαλμα εξαφανίστηκε.
Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες από πιθανούς μάρτυρες σχετικά με την κλοπή του αγάλματοςς
Το χάλκινο άγαλμα φιλοτεχνήθηκε από τον ανώνυμο καλλιτέχνη Roxxy Roxx για τα 60ά γενέθλια του Λίντεμαν την Τετάρτη.
«Χρόνια πολλά στον Λίντεμαν, σου έφτιαξα ένα άγαλμα», έγραψε ο καλλιτέχνης στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία του αγάλματος.
Το άγαλμα βρισκόταν στο Ροστόκ μπροστά από το σπίτι, όπου ο Λίντεμαν έζησε στα νιάτα του.
Οι Rammstein έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί εντός αλλά και εκτός συνόρων της Γερμανίας λόγω του «σκληρού» ήχου τους αλλά και της εξαιρετικά προβοκατόρικης θεματολογία στα τραγούδια τους.
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00