ΚΟΣΜΟΣ

Ανείπωτη θλίψη στη Γιούτα: Σκότωσε τη γυναίκα και τα πέντε του παιδιά και αυτοκτόνησε

Ανείπωτη θλίψη στη Γιούτα: Σκότωσε τη γυναίκα και τα πέντε του παιδιά και αυτοκτόνησε
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που πυροδότησε την οργή του και οδηγήθηκε σε αυτή την τραγωδία, ήταν πως η σύζυγός του του ζήτησε διαζύγιο AP Photo/Φωτογραφία αρχείου/Jonathan Mattise

Δραματική τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας οκταμελούς οικογένειας στη Γιούτα των ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο πατέρας τελικά ήταν εκείνος που πυροβόλησε την γυναίκα και τα παιδιά του, και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το CNNi, ο αξιωματούχος Ρομπ Ντότσον τονίζει σε σχετικό δελτίο τύπου ότι, «τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ύποπτος αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τους υπόλοιπους επτά στο σπίτι».

Ανάμεσα στα θύματα ήταν και μητέρα της συζύγου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δράστης ήταν ο Michael Haight, 42 ετών και τα δύο ενήλικα θύματα ήταν η σύζυγός του, Tausha Haight, 40 ετών, και η μητέρα της, Gail Earl 78 ετών.

Τα άλλα θύματα ήταν τα πέντε παιδιά του ζευγαριού, τρια κορίτσια 17, 12 και 7 ετών και δύο αγόρια 7 και 4 ετών.

Σύμφωνα με το BBC, ο πατέρας σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του, επειδή η σύζυγός του, τού ζητησε διαζύγιο.

«Συμπάσχουμε με όσους είναι βαθιά λυπημένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους των θυμάτων», είπε ο Ντότσον.

Σημειώνεται πως η οικογένεια βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία στο σπίτι της στις 4/1, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατόπιν τηλεφωνημάτων συγγενών και φίλων, που δεν είχαν νέα τους και ανησυχούσαν.

Η έρευνα εξακολουθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέρει η αστυνομία.

Ο κυβερνήτης της Γιούτα, Σπένσερ Κοξ, ζήτησε από το κοινό να κρατήσει την κοινότητα του Ενόκ στις προσευχές τους.

«Οι καρδιές μας είναι σε όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτή την παράλογη βία», ανέφερε σε ένα tweet την Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ