ΚΟΣΜΟΣ

Αναστάτωση προκάλεσε τεράστιος βόας που βρέθηκε σε χειραποσκευή

Αναστάτωση προκάλεσε τεράστιος βόας που βρέθηκε σε χειραποσκευή
Οι αξιωματικοί μας βρήκαν έναν κουλουριασμένο βόα 4 μέτρων στη χειραποσκευή επιβάτη AP Photo/Michael Albans

Κινηματογραφικές στιγμές φέρεται να έζησε η αμερικανική διοίκηση ασφάλειας μεταφορών, όταν αντίκρυσε έναν βόα 4 μέτρων σε χειραποσκευή που επρόκειτο να ταξιδέψει με την ιδιοκτήτριά του στις 15 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, η διοίκηση ασφάλειας μεταφορών ανάρτησε το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) στο λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βίωσαν οι εργαζόμενοί της στο διεθνές αεροδρόμιο της Τάμπα στη Φλόριντα.

Στη συνέχεια, η υπηρεσία προχώρησε σε μια ακόμη σκωπτική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram αναφέροντας «οι αξιωματικοί μας βρήκαν έναν κουλουριασμένο βόα 4 μέτρων στη χειραποσκευή επιβάτη».

Η εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας, συμπλήρωσε δε: «Θέλετε να πάρετε μαζί σας ένα φίδι σε αεροπλάνο; Τότε μην αναστατώνεστε όταν οι υπάλληλοι σας επισημαίνουν τους κανόνες της αεροπορικής σας εταιρείας», όπως παραδείγματος χάριν ότι δεν επιτρέπονται τα φίδια σε πτήση.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι η υπηρεσία ειδοποίησε την αεροπορική εταιρεία για το περιστατικό, η οποία επέτρεψε στην επιβάτη (με την χειραποσκευή) να ταξιδέψει, όχι όμως και στον βόα.

Σημειώνεται ότι, οι βόες είναι μη δηλητηριώδη φίδια που σκοτώνουν τη λεία τους πνίγοντάς την. Το φυσικό τους περιβάλλον είναι το βόρειο Μεξικό έως την Αργεντινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ