ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Δύο νεαροί βρέθηκαν νεκροί στο σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους

Κολομβία: Δύο νεαροί βρέθηκαν νεκροί στο σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους
Τα θύματα ήταν ηλικίας 15-20 ετών. Δεν βρέθηκαν επάνω τους διαβατήρια ή ταυτότητες ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νεαροί άνδρες, που πιθανότατα κατάγονταν από τη Δομινικανή Δημοκρατία, μέσα στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροσκάφους, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Κολομβίας.

Εντοπίστηκαν νεκροί σε αεροσκάφος της εταιρίας Avianca κατά τη διάρκεια συντήρησης, στο αεροδρόμιο της Μπογοτά, όπως ανακοίνωσαν η εταιρεία και οι εισαγγελικές αρχές της Κολομβίας.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το Σαντιάγο της Χιλής. Όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελ Ντοράντο της Μπογοτά, αργά το βράδυ της Παρασκευής, υπάλληλοι της εταιρείας βρήκαν νεκρούς τους δύο λαθρεπιβάτες.

Η Avianca εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δύο νέων, προσθέτοντας ότι μολονότι επιθεωρεί τα αεροσκάφη της πριν από κάθε πτήση, η ασφάλεια των αεροδρομίων είναι ευθύνη των τοπικών αρχών.

Τα θύματα ήταν ηλικίας 15-20 ετών. Δεν βρέθηκαν επάνω τους διαβατήρια ή ταυτότητες, όμως ο ένας τους είχε νομίσματα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και σε μια βαλίτσα που είχαν μαζί τους υπήρχαν έγγραφα από τη χώρα αυτήν. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να βρίσκονταν στο αεροπλάνο από τις 3 Ιανουαρίου, αφού τότε ταξίδεψε για τελευταία φορά το συγκεκριμένο αεροπλάνο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το αεροσκάφος πέρασε από τακτική συντήρηση στις 27 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια έκανε πτήσεις στην Μπογοτά, το Γκουαρούλιος (κοντά στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας) και το Σαντιάγο.

Τα δύο πτώματα είχαν παγώσει και το ένα από αυτά έφερε εγκαύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ