Βρετανία: Με δημοσιονομική πειθαρχία «προειδοποιεί» ο Ρίσι Σούνακ
Δημοσιονομική πειθαρχία απαιτείται από τη Βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλιστεί η πτωτική πορεία του πληθωρισμού, ανέφερε την Κυριακή (8/1) ο πρωθυπουργός της χώρας Ρίσι Σούνακ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό BBC.
Ειδικότερα, ο Ρίσι Σούνακ δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο πληθωρισμός θα μειωθεί αυτή τη χρονιά.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «πρέπει να συνεχίσεις να είσαι (δημοσιονομικά) πειθαρχημένος και να λάβεις τις σωστές και υπεύθυνες αποφάσεις, ώστε να μειώσεις τον πληθωρισμό».
Επεσήμανε δε τον πρακτικό αντίκτυπο της άσκησης πολιτικής δηλώνοντας ότι «είναι πραγματικά σημαντικό αυτό που κάνουμε. Δεν είναι κάτι το θεωρητικό. Επηρεάζει ανθρώπους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Ο Σούνακ ελπίζει σε εποικοδομητικές συνομιλίες υπό την απειλή μαζικών απεργιών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες αιχμές Καιρίδη σε Δένδια: «Δεν έχει δουλειά υπουργός να παρεμβαίνει σε κοινοβουλευτικό διάλογο»
14:04
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Κύμης
13:58
ΕΛΛΑΔΑ
Άνοιξαν τα χιονοδρομικά κέντρα για σκι - Ποια παραμένουν κλειστά
13:48
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται πως βίαζε τις κόρες του στη Μεσαρά (vid)
13:46
ΚΟΣΜΟΣ