ΚΟΣΜΟΣ

Άνταμ Ρίτς: Νεκρός ο 54χρονος ηθοποιός της σειράς του '70 «Eight Is Enough»

Άνταμ Ρίτς: Νεκρός ο 54χρονος ηθοποιός της σειράς του '70 «Eight Is Enough»
Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά όπως γράφτηκε, ο Ριτς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από φιλικό του άτομο ABC Photo Archives / Contributor / GETTY IMAGES

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός, Άνταμ Ριτς, γνωστός από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Eight Is Enough».

Σύμφωνα με το TMZ o ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 54 ετών το περασμένο Σάββατο, 7/11, στο σπίτι του στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά όπως γράφτηκε, ο Ριτς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από φιλικό του άτομο.

Γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου 1968 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ο Ριτς έγινε γνωστός στη δεκαετία του '70 αφού υποδύθηκε τον Νίκολας Μπράντφορντ, τον νεότερο γιο της οικογένειας Μπράντφορντ, στο "Eight Is Enough".

Το σόου του ABC, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Dick Van Patten, Lani O'Grady, Connie Needham, Grant Goodeve και άλλοι, παιζόταν στην μικρή οθόνη από 1977 έως το 1981.

Άλλες τηλεοπτικές επιτυχίες στης οποίο συμμετείχε ο Άνταμ Ριτς ήταν οι: «Code Red», «Dungeons & Dragons», «Small Wonder», «St. Elsewhere» και «Baywatch».

Εκτός από την υποκριτική, ο Ριτς έγινε επίσης γνωστός λόγω του αγώνα του κατά της χρήσης ουσιών. Συνελήφθη το 1991 επειδή έσπασε μια βιτρίνα φαρμακείου για να προμηθευτεί ναρκωτικά – και διασώθηκε από τον πρώην τηλεοπτικό πατέρα του, Van Patten.

Μετά από χρόνια αποτοξίνωσης, ο Ριτς συνελήφθη ξανά το 2002 με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια, αφού παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το CBS News, ο Ριτς αρνήθηκε τις κατηγορίες εκείνη την εποχή, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Είμαι νηφάλιος για 10 χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ