Κέβιν Σπέισι: Δήλωσε αθώος για επτά σεξουαλικές κακοποιήσεις σε Βρετανικό δικαστήριο
Ανανεώθηκε:
Μέσω τηλεδιάσκεψης έδωσε το παρόν ο Κέβιν Σπέϊσι στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας σε βρετανικό δικαστήριο, που αφορά καταγγελίες για επτά σεξουαλικές επιθέσεις σε άνδρα πριν από 20χρόνια.
Ο 63χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Southwark Crown για ελάχιστα λεπτά για να επιβεβαιώσει τα στοχεία της ταυτότητάς του και για να δηλώσει επτά φορές αθώος στις κατηγορίες που ανάγνωσε ο Πρόεδρος της έδρας.
Οι βρετανικές αρχές έχουν αποδεχθεί να συνενώσουν όλες τις υποθέσεις - καταγγελίες που αφορούν τον αμερικανό ηθοποιό και να προχωρήσουν την διαδικασία όπως προβλέπει το βρετανικό ποινικό σύστημα. Ο ηθοποιός πάντως επειδή δεν θεωρείται ύποπτος τέλεσης αδικημάτων δεν έχει, ακόμη τουλάχιστον, ζητηθεί η έκδοσή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η κυρίως δίκη αναμένεται να εκκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο όταν και ο Σπέϊσι θα υποχρεωθεί να παρίσταται στην Βρετανία και το δικαστήριο.
SPONSORED
Έρχονται 150 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία - Το στοίχημα του 25%
11:14
Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης βγάζει στο Νέο Δελχί το κόμμα των... κατσαρίδων
10:59
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:49
Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που θα αποφασίσει αυτοδιάλυση ή αυτόνομη κάθοδο
10:43