ΚΟΣΜΟΣ

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Συγκλονισμένοι Τομ Χανκς, Τζον Τραβόλτα και Νίκολας Κέιτζ - Πώς την αποχαιρέτησαν

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Συγκλονισμένοι Τομ Χανκς, Τζον Τραβόλτα και Νίκολας Κέιτζ - Πώς την αποχαιρέτησαν
To Χόλιγουντ αποχαιρετά τη Λίσα Μαρί Πρισλεϊ Chris Pizzello / Invision/AP, File

Τη Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, που πέθανε χθες Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 54 ετών, αποχαιρετούν με θλίψη διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ.

Μεταξύ αυτών ο Τομ Χάνκς, ο Τζον Τραβόλτα και ο Νίκολας Κέιτζ που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της.

Ο Τομ Χανκς δημοσιεύει αφιέρωμα στη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Ο Τομ Χανκς, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, συνταγματάρχης Τομ Πάρκερ, στη βιογραφική ταινία «Elvis», δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

«Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια της Lisa Marie Presley. Απολύτως συντετριμμένος...", έγραψε ο Χανκς στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της Πρίσλεϋ, που φέρει την υπογραφή του Χανκς και της συζύγου του, ηθοποιού Ρίτα Γουίλσον.

https://www.instagram.com/p/CnWD5veLUo_

Τραβόλτα: Θα μου λείψεις

Ο ηθοποιός Τζον Τραβόλα έγραψε σε ανάρτησή του:

«Λίζα κοριτσάκι, λυπάμαι πολύ. Θα μου λείψεις αλλά ξέρω ότι θα σε ξαναδώ. Η αγάπη και η καρδιά μου είναι στους Riley, Priscilla, Harper και Finley.

https://www.instagram.com/p/CnVsLbLrpqM

Νίκολας Κέιτζ: Ήταν ένα φωτεινό πρόσωπο

Αλλά και ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ δήλωσε συγκλονισμένος:

«Η Λίζα είχε το μεγαλύτερο γέλιο από οποιονδήποτε γνώρισα ποτέ. Η παρουσία της φώτιζε κάθε δωμάτιο... είμαι συγκλονισμένος», είπε ο Κέιτζ την Πέμπτη σε δήλωση που έδωσε ο μάνατζέρ του.

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρέσλεϊ.

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίσα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Η Λίσα Μαρί Πρίσιλα ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ