Συρία: Δεκάδες νεκροί από επίθεση στο Χαλέπι
Πάνω από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από επίθεση του Μετώπου Αλ Νούσρα στο Χαλέπι της Συρίας, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου που επικαλείται πηγή του ρωσικού Παρατηρητηρίου για την Εκεχειρία «υπήρξε συνεχής βομβαρδισμός από ρουκέτες, βολές πυροβολικού και αντιαεροπορικά πυρά». Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι τρομοκράτες στόχευσαν περιοχές της πόλης ,στις οποίες εκτός από κυβερνητικές δυνάμεις και κουρδικά στρατεύματα υπάρχουν και πολίτες.
Σήμερα υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Αμερικάνο ομόλογο του Τζον Κέρι για την κατάσταση στη Συρία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών «o κ. Λαβρόφ εξέφρασε την ανησυχία του για τις προσπάθειες καθυστέρησης, αναφορικά με τη συνέχιση των πολιτικών διαπραγματεύσεων υπό την επίκληση διαφόρων προσχημάτων»
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00