ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Προτίμησε μάθημα μαγειρικής αντί της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Προτίμησε μάθημα μαγειρικής αντί της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Ηχηρή η απουσία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ από την κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου AP Photo/Jon Super

Μπορεί πλήθος γαλαζοαίματων να έδωσαν το παρών στο ύστατο χαίρε του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ υπήρξε η απουσία σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, και πιο συγκεκριμένα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μπορεί στην Ελλάδα για την κηδεία να παρευρέθηκε η πριγκίπισσα Άννα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την βασιλική οικογένεια, ωστόσο το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL αναφέρει πως «Απουσίαζε ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος», δηλαδή το βαφτιστήρι του ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η απουσία αυτή σχολιάστηκε αρνητικά, καθώς χαρακτηριστικά σε άρθρο του το RTL αναφέρει ότι ο διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας, αντί να τιμήσει τον νονό του και να βρίσκεται στην κηδεία του, επέλεξε να φορέσει ποδιά μαγειρικής.

«Για αυτό ο πρίγκιπας William παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;» αναρωτιέται το γερμανικό δίκτυο, καθώς εθεάθη να βρίσκεται σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσάιρ.

william.jpg
Εθεάθη να βρίσκεται σε μάθημα μαγειρικής στο ΜπέρκσάιρAP/Arthur Edwards

«Την ώρα που πολλοί Εστεμμένοι από όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου, απουσίαζε ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος: Ο πρίγκιπας William, το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ