«Την ώρα που πολλοί Εστεμμένοι από όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου, απουσίαζε ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος: Ο πρίγκιπας William, το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Προτίμησε μάθημα μαγειρικής αντί της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Ανανεώθηκε:
Μπορεί πλήθος γαλαζοαίματων να έδωσαν το παρών στο ύστατο χαίρε του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ υπήρξε η απουσία σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, και πιο συγκεκριμένα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Μπορεί στην Ελλάδα για την κηδεία να παρευρέθηκε η πριγκίπισσα Άννα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την βασιλική οικογένεια, ωστόσο το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL αναφέρει πως «Απουσίαζε ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος», δηλαδή το βαφτιστήρι του ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Η απουσία αυτή σχολιάστηκε αρνητικά, καθώς χαρακτηριστικά σε άρθρο του το RTL αναφέρει ότι ο διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας, αντί να τιμήσει τον νονό του και να βρίσκεται στην κηδεία του, επέλεξε να φορέσει ποδιά μαγειρικής.
«Για αυτό ο πρίγκιπας William παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;» αναρωτιέται το γερμανικό δίκτυο, καθώς εθεάθη να βρίσκεται σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσάιρ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ενταφιάστηκε στο Τατόι - 250 καλεσμένοι στο αποχαιρετιστήριο δείπνο
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανάρτηση του Ισπανικού Βασιλικού Οίκου για την κηδεία
Το να νιώθουμε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας σχετίζεται με κακή ποιότητα ύπνου, διαπιστώνει μελέτη
08:20
Ένας διαφορετικός «πόλεμος»: Mάχη για τα παιδιά της Ουκρανίας που έχουν απαχθεί από τους Ρώσους
08:17
Πλήρης στήριξη Κομισιόν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: «Να μην υπονομεύεται η εμπιστοσύνη των πολιτών»
08:16
Μπρα ντε φερ ΗΠΑ-Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ και τα πυρηνικά
08:11