ΚΟΣΜΟΣ

Ισόβια 22 φορές στον «χειρότερο παιδεραστή στην Ιστορία της Βρετανίας»

Ισόβια 22 φορές στον «χειρότερο παιδεραστή στην Ιστορία της Βρετανίας»
Twitter / New Straits Times

Οι προβλέψεις των βρετανικών ΜΜΕ για την τιμωρία που θα επιβαλλόταν στον χειρότερο παιδεραστή στην Ιστορία της χώρας επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Richard Huckle άκουσε τους δικαστές να του «ρίχνουν» 22 φορές ισόβια.

Ο ηλικίας 30 ετών φωτογράφος, κρίθηκε ένοχος σε 71 κατηγορίες για ασέλγεια ανηλίκων αν και πιστεύεται ότι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του είναι κατα πολύ μεγαλύτερος.

Η αρρωστημένη δράση του Huckle ξεκίνησε όταν ήταν 19 ετών και πρωτοταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ.

Από τότε και μέχρι το 2014, χρονιά κατά την οποία συνελήφθη επιστρέφοντας στη Βρετανία για διακοπές Χριστουγέννων, φέρεται να αποπλάνησε περισσότερα από 200 ανήλικα παιδιά, κάποια εκ των οποίων βρέφη ηλικίας 6 μηνών.

Ο Huckle, μάλιστα, τραβούσε φωτογραφίες τα θύματά του και κάποιες εξ αυτών τις πόσταρε σε «μαύρες σελίδες» του διαδικτύου.

«Τα φτωχά παιδιά που πεινούν αποτελούν σαφέστατα πιο εφικτό στόχο για αποπλάνηση συγκριτικά με αυτά που ζουν στη Δύση. Σκοπεύω να γράψω έναν οδηγό για αυτό το θέμα», είχε αναφέρει κάποτε σε ποστ στο ίντερνετ και σύμφωνα με τις Αρχές, όταν συνελήφθη είχε ήδη ξεκινήσει να γράφει τον οδηγό.

Στον υπολογιστή του βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 ακατάλληλες φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ