ΚΟΣΜΟΣ

Hulk Hogan: Φόβοι για παράλυση του θρυλικού σταρ του WWE μετά από χειρουργείο

Hulk Hogan: Φόβοι για παράλυση του θρυλικού σταρ του WWE μετά από χειρουργείο
AP Photo/Chris Carlson, File

Ένας από τους πιο θρυλικούς παλαιστές στην Ιστορία του WWE και σταρ της δεκαετίας του '90, όταν και κατέγραψε τα πιο «χρυσά» χρόνια της καριέρας του, ο Χαλκ Χόγκαν, φέρεται να έχει παραλύσει από τη μέση και κάτω μετά από νέα χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μάλιστα, το θέμα αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Χόγκαν, αναφέροντας πως μετά από μια ακόμη (η 11η κατά σειρά) επέμβαση που έκανε στην πλάτη του, έχει χάσει μερικώς την αίσθηση των ποδιών του.

Ο σταρ του WWE, αγαπήθηκε από μια ολόκληρη γενιά στην Αμερική, και όχι μόνο, αφού υπήρξε ήρωας των ρινγκ.

Το χαρακτηριστικό του μούσι, η μοναδική σωματοδομή και η απίστευτη εκρηκτικότητα του ήταν μερικά από τα στοιχεία που τον κατέστησαν ιδιαίτερα αγαπητό στους θαυμαστές. Μάλιστα, εκτός από τους αγώνες, ο 69χρονος σήμερα παλαίμαχος αθλητής συμμετείχε σε άπειρα σόου, αλλά και αρκετές ταινίες του Hollywood.

Την είδηση έκανε γνωστή ο συναθλητής και πολύ καλός του φίλος Κερτ Άνγκλ, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του στο Youtube σχετικά με το θέμα τονίζοντας: «Ο Hulk έκανε μια επέμβαση στην πλάτη, στην οποία έπρεπε να του κόψουν κάποια νεύρα. Τον είδα να χρησιμοποιεί μπαστούνι και θεώρησα πως έχει απίστευτους πόνους στην πλάτη. Τελικά δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα».

Μάλιστα, αν και ο Χόγκαν εμφανίστηκε σε σόου του WWE, πριν από λίγες ημέρες, ο Ανγκλ εξήγησε: «Έπρεπε να σφίξει τα δόντια του. Αυτός και το WWE είναι συνώνυμα. Έχει δώσει τα πάντα για αυτό το σπορ».

Ο Χόγκαν είχε θέσει το σώμα του σε κίνδυνο καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην πάλη, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα ανακτήσει την αίσθηση των ποδιών του ή αν θα μείνει παράλυτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ