ΚΟΣΜΟΣ

Ηράκλειο: Αθώα δηλώνει η 47χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της με ψαλίδι - Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο

Ηράκλειο: Αθώα δηλώνει η 47χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της με ψαλίδι - Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης έκρινε κατά πλειοψηφία εκ νέου ένοχη την 47χρονη EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η 47χρονη Γαλλίδα, που κατηγορείται για τον θάνατο του 56χρονου συντρόφου της με ψαλίδι στο Ηράκλειο Κρήτης, δηλώνει αθώα και προσφεύγει στον Άρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ, την πρόθεση της να προσφύγει στον Άρειο Πάγο προανήγγειλε η συνήγορος υπαράσπισής της Ηλέκτρα Κούτρα, χθες, μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης και του Εφετείου, το οποίο, ωστόσο, «έσπασε» τα ισόβια δεσμά της πρωτόδικης απόφασης.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης έκρινε κατά πλειοψηφία εκ νέου ένοχη την 47χρονη. Η ποινή, ωστόσο, που της επιβλήθηκε ήταν η κατώτερη προβλεπόμενη: δεκαετής κάθειρξη. Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει ενοχή για την 47χρονη και ποινή κάθειρξης 15 έτη.

Κατά την απολογία της η 47χρονη αρνήθηκε ξανά την κατηγορία και επανέλαβε πως ο 56χρονος – τον οποίο, όπως είπε αγαπούσε – αυτοτραυματίστηκε με το ψαλίδι.

Τι συνέβη το βράδυ του θανάτου του

Αυτός ήταν και ο αρχικός ισχυρισμός της 47χρονης όταν οι αστυνομικοί έφτασαν το μοιραίο βράδυ στο σημείο. Είχε προηγηθεί φασαρία, η οποία ανησύχησε τους ενοίκους του ξενοδοχείου.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, αλλά και το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσαν ότι ο 56χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα και οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, στο οποίο μεταφέρθηκε, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το ζευγάρι νωρίτερα φέρεται να είχε βγει και να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ