ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτο έγκλημα στη Γερμανία: Δολοφόνησε τη σωσία της για να θεωρηθεί νεκρή

Ασύλληπτο έγκλημα στη Γερμανία: Δολοφόνησε τη σωσία της για να θεωρηθεί νεκρή
«Το θύμα σκοτώθηκε με περισσότερες από 50 μαχαιριές με το πρόσωπο να είναι παραμορφωμένο εντελώς», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Screen grab / twitter

Μια αδιανόητη δολοφονία σημειώθηκε στην Γερμανία, με πρωταγωνίστρια 23χρονη αισθητικό, η οποία εντόπισε και κατακρεούργησε τη σωσία της για να προσποιηθεί τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη Γερμανίδα ιρακινής καταγωγής Σάραμπαν Κ. , αφού βρήκε την σωσία της στο Instagram, μια ινφλουένσερ που ζούσε στην Γερμανία με καταγωγή από την Αλγερία την δολοφόνησε, ώστε όλοι να πιστέψουν ότι είναι νεκρή.

Ακόμη και οι γονείς της κατηγορουμένης, είχαν πειστεί από την ομοιότητα, όταν πήγαν στο σημείο όπου βρεθηκε δολοφονημένη δήθεν η κόρη τους, την αναγνώρισαν αφου έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό με το θύμα.

«Το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε, αλλά τα στοιχεία είναι συντριπτικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Andreas Aichele, στην Bild.

«Το θύμα σκοτώθηκε με περισσότερες από 50 μαχαιριές με το πρόσωπο να είναι παραμορφωμένο εντελώς».

Ωστόσο η νεκροψία την επόμενη μέρα έφερε την μεγάλη ανατροπή και αποκάλυψη, καθώς η σορός τελικά διαπιστώθηκε πως ανήκε στην Khadidja O, μια Αλγερινή beauty blogger από το Heilbronn στη γειτονική πολιτεία Baden-Wurttemberg, η οποία ήταν επίσης 23 ετών.

murder-victim-Khadidja-O-013123-2-321f5a65cd9846f0b1a32cca4341157e.webp
Το θύμα Khadidja O

Επιπλέον, ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την αισθητικό, την επόμενη μερα της δήθεν δολοφονίας της να είναι αναστατωμένη σε μια πιτσαρία, μάλλον της χάλασε τα σχέδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σαραμπάν Κ. αισθητικός στο επαγγελμα είχε επικοινωνία στα social media με πολλές γυναίκες που της έμοιαζαν δίνοντας πολλά ψευδώνυμα μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της άτυχης Αλγερινής. Υποσχόταν διάφορα για να κάνει τις συναντήσεις, μόνο που στην αρχή ήταν ανεπιτυχείς. Αλλά η Καντλίντγια Ο. συμφώνησε να συναντηθούν, καθώς, πείσθηκε ότι την θελουν για μοντέλο φωτογράφισης καλλυντικών.

Ο συνεργός της, αλβανικής καταγωγης Σεκίρ Κ. και η Σαραμπάν Κ. με το αυτοκινητό τους φέρεται να μετέφεραν την κοπέλα από το διαμέρισμά της την ημέρα της δολοφονίας σε απομακρυσμένο μέρος. Σε μια δασική έκταση μεταξύ των Χάιλμπρον και Ίνγκολσταντ, το ζευγάρι κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την Αλγερινή beauty blogger.

«Οι έρευνες μας οδήγησαν να υποθέσουμε ότι η κατηγορούμενη ήθελε να κρυφτεί εξαιτίας μιας οικογενειακής διαμάχης και να προσποιηθεί τον δικό της θάνατό για αυτό το σκοπό», δήλωσε η Βερόνικα Γκρίζερ από την εισαγγελία του Ίνγκολσταντ το πρωί της Δευτέρας.

«Αν και οι έρευνες συνεχίζονταν και άλλοι μάρτυρες περίμεναν για να ανακριθούν, εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης εναντίον των Σεκίρ K. και Σαραμπάν Κ. στις 26 και 27 Ιανουαρίου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα στο Ινγκόλσταντ.

Σε περίπτωση καταδίκης, το ζευγάρι αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ