ΚΟΣΜΟΣ

Ντάνι Άλβες: Αποφυλακίζεται με όρους και θα φοράει συσκευή εντοπισμού

Ντάνι Άλβες: Αποφυλακίζεται με όρους και θα φοράει συσκευή εντοπισμού
Ο Ντάνι Άλβες οφείλει να παρουσιάζεται σε δικαστήριο και στις Αρχές σε καθημερινή βάση, ενώ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ισπανίας AP Photo/Andre Penner

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος φυλακίστηκε για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 24χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποφυλακιστεί, όμως αυτό θα γίνει με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o ίδιος ο Βραζιλιάνος ζήτησε τους περιοριστικούς όρους στο δικαστήριο, προκειμένου να μπορέσει να βγει από την φυλακή.

Ο Ντάνι Άλβες οφείλει να παρουσιάζεται σε δικαστήριο και στις Αρχές σε καθημερινή βάση, ενώ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ισπανίας.

Επίσης δεν θα μπορεί να βρίσκεται σε 500 μέτρα από την φερόμενη ως θύμα και φυσικά να επικοινωνήσει μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο.

Επίσης συμφώνησε να φοράει μια συσκευή εντοπισμού πάνω του, ώστε να μπορούν οι αρχές να ελέγχουν που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται, με την πλευρά του Ντάνι Άλβες να προσπαθεί να αποδείξει πως ο ίδιος και η 24χρονη έκαναν συναινετικό έρωτα, όπως ισχυρίζεται ο Βραζιλιάνος, παρουσιάζοντας στοιχεία για την αθώωση του ποδοσφαιριστή, όπως φωτογραφίες που την δείχνουν να μπαίνει με την θέληση της στο μπάνιο που συνέβη το σκηνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ