Γαλλία: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί ή να ανατινάξει τρένο
Ανανεώθηκε:
Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αρχές στη ανατολική Γαλλία, καθώς απείλησε να διαπράξει επίθεση σε τρένο υψηλής ταχύτητας TGV.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, απειλούσε είτε να ανατιναχθεί ή να ανατινάξει το τρένο. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν υποψίες για τρομοκρατία αλλά εξετάζεται η ψυχική υγεία του συλληφθέντος.
"Σήμερα το πρωί αστυνομικός συνέλαβε απειλητικό άτομο σε TGV στον (νομό) Μοζέλ. Μπράβο του!", αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.
Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα. Στη Γαλλία επιτρέπεται στους αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας να φέρουν όπλο στα τρένα στο πλαίσιο κυβερνητικού προγράμματος «ταξιδεύοντας για την προστασία».
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19