ΗΠΑ: «Με είδε κανείς;» - Η Αστυνομία Μασαχουσέτης αναζητά τον... Σρεκ
Ανανεώθηκε:
Η αστυνομία στο Χάτφιλντ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει έρευνα για ένα άγαλμα του Σρεκ μετά την καταγγελία για την απώλεια του από τους ιδιοκτήτες.
Το αστυνομικό τμήμα του Χάτφιλντ δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του φθορίζοντος-πράσινου αγάλματος από τσιμέντο, ντυμένο με το εμβληματικό γιλέκο του Σρεκ και δήλωνε την εξαφάνισή του.
«Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για το που βρίσκεται, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το αστυνομικό τμήμα μας ή επιστρέψτε τον εκεί που τον βρήκατε», ανέφεραν οι αρμόδιες αρχές.
Στη συνέχεια, στην ανάρτηση με χιουμοριστική διάθεση αναφέρεται ότι ο Σρεκ ήδη έχει αρχίσει να λείπει από ορισμένους: «Το γλυπτό δράκου με το οποίο ζει είναι απογοητευμένο και μοναχικό».
Ο Σρεκ είναι ένα πράσινο, αντικοινωνικό και μοναχικό «τέρας» που ζει σε ένα βάλτο και αποτέλεσε πρωταγωνιστή της ομώνυμης ταινίας της Dreamworks το 2001, καθώς και των σίκουελς που ακολούθησαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κινεζικά μπαλόνια: «Κατάσκοποι οδηγούνται από τεχνητή νοημοσύνη», λέει Αμερικανός ειδικός
Στο έλεος της κακοκαιρίας οι ΗΠΑ: Κύμα «αρκτικού ψύχους» θα σαρώσει και τον Καναδά
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24