Στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Στο νοσοκομείο του Μιλάνου νοσηλεύεται ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη έμφραγμα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου San Raffaele η νοσηλεία του κρίθηκε αναγκαία, καθώς παρουσίασε καρδιακή ανεπάρκεια. Ο 79χρονος Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε τεστ "μέσα στις επόμενες ημέρες" για να καθοριστεί η κατάλληλη θεραπεία, αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Ο Μπερλουσκόνι είχε υποβληθεί σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά το 2006 στις Ηνωμένες Πολιτείες οπότε και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.
Ο πρώην πρωθυπουργός είχε νοσηλευτεί και παλαιότερα στο Μιλάνο εξαιτίας προβλήματος που αντιμετώπιζε στην καρδιά, ενώ υποβαλλόταν τακτικά σε εξετάσεις.
Λαρίσα: Μεγάλη μάχη με τις φλόγες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Ομορφοχώρι - Σημειώνονται εκρήξεις
00:01
Φωτιά σε διυλιστήριο στο Ιράν - Πυκνοί καπνοί δυσκολεύουν τους πυροσβέστες
23:59
Ουκρανία: Ειδική διοίκηση για την εστίαση πληγμάτων μέσα στην Ρωσία φτιάχνει ο Ζελένσκι
23:55
Νιγηρία: Απελευθερώθηκαν 46 μαθητές και εκπαιδευτικοί που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές
23:44