Τουρκία: Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στο λιμάνι του Ισκεντερούν
Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στο λιμάνι του Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) στη νότια Τουρκία, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να καταβάλλουν προσπάθειες για την κατάσβεσή της.
Πιο συγκεκριμένα, ένα ελικόπτερο και ένα αεροπλάνο δίνουν μάχη μετά την αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στο λιμάνι του Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) στη νότια Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Γεωργίας.
Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Η λειτουργία του λιμανιού διακόπηκε μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς εξαιτίας των μεγάλων σεισμών που έπληξαν τη Δευτέρα την περιοχή, ενώ οι ναυτιλιακές εταιρείες κατηύθυναν τα φορτηγά πλοία τους προς άλλα λιμάνια.
Το υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει πως η πυρκαγιά κατασβέσθηκε το πρωί της Τρίτης (7/02).
Εκατοντάδες εμπορευματοκιβώτια καίγονταν μέχρι το απόγευμα στο λιμάνι και πυκνός καπνός υψωνόταν στην περιοχή. Λόγω της κατάστασης αυτής ανεστάλησαν όλες οι λειτουργίες του λιμανιού και τα πλοία εκτρέπονταν προς άλλα λιμάνια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συρία: «Πάρε με από εδώ. Θα γίνω υπηρέτριά σου»: Παγιδευμένο κορίτσι εκλιπαρεί τον διασώστη
Σεισμός: Φεύγει για Τουρκία δεύτερο κλιμάκιο Ελλήνων διασωστών - Απεγκλώβισαν 15χρονο
Σεισμός στην Τουρκία: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο λιμάνι του Ισκεντερούν
Σε εξέλιξη οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον - Τεχεράνης στη Γενεύη
20:37
Οι ΗΠΑ καθυστερούν την πώληση περιουσιακών στοιχείων της Lukoil για να πιέσουν τη Ρωσία στις ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
20:31
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13