Μάικλ Τζάκσον: Πωλείται το 50% των δικαιωμάτων για τα τραγούδια του Oι διαχειριστές της περιουσίας
Ανανεώθηκε:
Σε διαδικασία πώλησης του 50% των δικαιωμάτων τους στο μουσικό κατάλογο του Μάικλ Τζάκσον βρίσκονται οι διαχειριστές της περιουσίας του θρυλικού τραγουδιστή.
Μία συμφωνία που αν επιτευχθεί θα αγγίξει το ποσό των 800 ή και 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως επιβεβαίωσαν τρεις πηγές στο Variety θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει γίνει μέχρι σήμερα, στην αγορά μουσικών καταλόγων.
Οι πηγές υπογράμμισαν επίσης ότι η Sony και ένας πιθανός οικονομικός εταίρος διαπραγματεύονται να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων όσον αφορά τις εκδόσεις, τα έσοδα από την ηχογραφημένη μουσική του τραγουδιστή, την παράσταση «MJ: The Musical» στο Μπρόντγουεϊ και την επερχόμενη βιογραφική ταινία «Michael», και ίσως και άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Μια οικονομική πηγή δήλωσε στο Variety ότι η «Primary Wave Music» κατέχει ήδη μερίδιο στον εκδοτικό κατάλογο του Τζάκσον.
Σημειωτέον ο τραγουδιστής πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών και την περιουσία του στο τομέα της ψυχαγωγίας την χειρίστηκαν με σταθερότητα ο επί σειρά ετών δικηγόρος του Τζον Μπράνκα (John Branca) και ο Τζον ΜακΚλέιν (John McClain).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Neverland: Πουλήθηκε το περίφημο ράντσο 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον
Ενα δελφίνι ανάμεσα στις γόνδολες στα κανάλια της Βενετίας: Συναγερμός για να μην τραυματιστεί
16:34
«Καρφί» Λαβρόφ σε Τουρκία: Θέλει και την ΕΕ και τη Ρωσία - Επιπτώσεις από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ
16:26
Ήρθη το απαγορευτικό απόπλου - Κανονικά τα δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο
16:24
ΑΑΔΕ: 48ωρα «λουκέτα» και πρόστιμα σε Σαντορίνη και Νάξο
16:17