MS Voyager: Ένα πελώριο σκάφος προορίζεται για κοσμοδρόμιο
Η Space Perspective τράβηξε, αρχικά, τα φώτα της δημοσιότητας με ένα αερόστατο το οποίο μεταφέρει επιβάτες στη στρατόσφαιρα και, στη συνέχεια, με τον σχεδιασμό του Spaceship Neptune.
Επανήλθε, αποκτώντας στόλο σκαφών που θα μετατρέψει σε Θαλάσσιο Κοσμοδρόμιο, απ' όπου θα εκτοξεύονται ή, θα εκσφενδονίζονται διαστημικά σκάφη - και θα επιστρέφουν εκεί - τα οποία θα μεταφέρουν κόσμο πάνω από τη Γη, στη στρατόσφαιρα.
Η εταιρεία βάφτισε το τιτανιαίων διαστάσεων σκάφος «MS Voyager»· είναι το πρώτο από τα πολλά σκάφη στα οποία θα επενδύσει, επιθυμώντας να εκτοξεύει από πολλές βάσεις στις θάλασσες του πλανήτη μας.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Κώστα Σλούκα από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Απόφαση υπέρ των δανειοληπτών από τον Άρειο Πάγο - Με τη μηνιαία δόση ο υπολογισμός των τόκων
12:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση Μαρινάκη σε Λαβρόφ: Η Ελλάδα συντάσσεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας
12:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Varun Khosla: πως η Dynamic Staffing Services (DSS) βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν
12:45
ΕΛΛΑΔΑ