ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Αποσύρθηκε και η Γκαζιαντέπ από πρωτάθλημα και κύπελλο

Σεισμός στην Τουρκία: Αποσύρθηκε και η Γκαζιαντέπ από πρωτάθλημα και κύπελλο
Είναι ο δεύτερος σύλλογος που αποσύρεται από το πρωτάθλημα λόγω του καταστροφικού σεισμού μετά την Χατάισπορ

Η Γκαζιαντέπ ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τουρκίας για το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον φονικό σεισμό που σκόρπισε τον θάνατο σε παραπάνω από 30.000 ανθρώπους μέχρι τώρα και κατέστρεψε κτήρια σε 10 πόλεις.

«Ο αγώνας για να επουλώσουμε τις πληγές της καταστροφής συνεχίζεται. Μετά από μία τέτοια καταστροφή, δεν μπορούμε καν να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Δεν μας φαίνεται δυνατό να συνεχίσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Η πόλη μας θα συνεχίσει να μάχεται με την πίστη ότι θα φιλοξενήσουμε ξανά όλους τους φιλάθλους το συντομότερο δυνατό και θα συναντήσουμε ξανά τον κόσμο που αγαπά το κόκκινο και το μαύρο», αναφέρει ο σύλλογος μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κίτσιου, ήταν 10η στη βαθμολογία της Super Lig μετά από 22 αγώνες, ενώ την 1η Μαρτίου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Σίβασπορ για το Κύπελλο.

Είναι ο δεύτερος σύλλογος που αποσύρεται από το πρωτάθλημα λόγω του καταστροφικού σεισμού μετά την Χατάισπορ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της τουρκικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι ομάδες που θα αποχωρήσουν δεν θα τιμωρηθούν δεδομένων των συνθηκών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ