ΚΟΣΜΟΣ

Κάρντιφ: Influencer έφαγε κατά λάθος πατατάκια αξίας 115.000 ευρώ

Κάρντιφ: Influencer έφαγε κατά λάθος πατατάκια αξίας 115.000 ευρώ
Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι ημέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο με τη φίλη του Pexels

Μια δυσάρεστη διαπίστωση έκανε ένας χρήστης στο TikTok, ο οποίος συνειδητοποίησε πως έφαγε κατά λάθος πατατάκια που κόστιζαν 115.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Cory από το Κάρντιφ, ο οποίος είναι γνωστός ως @corysworldd στο TikTok, όπου δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο βασισμένο στο φαγητό.

Ωστόσο, όταν έφαγε ένα πακέτο «Walkers», ο δημιουργός περιεχομένου δεν πρόσεξε την πληροφορία για ένα βραβείο 115.000 ευρώ στον τυχερό νικητή που θα έβρισκε το καλύτερο πατατάκι σε σχήμα καρδιάς!

Στο βίντεο «Τι τρώω σε μια μέρα» που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου, ο Cory τρώει ένα πακέτο πατατάκια με τυρί και κρεμμύδι στην αρχή του βίντεο. Μετά την ανάρτηση του βίντεο οι ακόλουθοί του έσπευσαν να επισημάνουν το σχήμα και ενημέρωσαν τον Cory ότι είχε μασήσει το πανάκριβο πατατάκι.

Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι ημέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο με τη φίλη του. Ο Cory δήλωσε ότι λυπήθηκε που έχασε μια πιθανή ευκαιρία για ανακαίνιση του σπιτιού του ή για διακοπές, αλλά στάθηκε στην αστεία πλευρά της υπόθεσης:

«Ήμασταν και οι δύο τόσο σοκαρισμένοι και ξεσπάσαμε σε γέλια, η Λία τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πατέρα της για να του εξηγήσει πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία» δήλωσε ο Cory.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ