ΚΟΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε από τη δουλειά για να θηλάσει τον 36χρονο (;) σύντροφό της!

Παραιτήθηκε από τη δουλειά για να θηλάσει τον 36χρονο (;) σύντροφό της!
Jennifer Mulford/Facebook

Ως γνωστόν, η μητρότητα είναι εργασία πλήρους απασχόλησης. Στην περίπτωση της Τζένιφερ Μάλφορντ (Jennifer Mulford) αποδεικνύεται δια βίου εργασία: Εξακολουθεί να θηλάζει τον 36χρονο σύντροφό της, αφού η διαδικασία, όπως επιμένει, «δημιουργεί ένα μαγικό δεσμό» μεταξύ τους.

Η Τζένιφερ Μάλφορντ έγινε μητέρα μικρή, προ εικοσαετίας. Τώρα, δύο δεκαετίες μετά, κατάφερε να «ξεγελάσει» το σώμα της, παράγοντας μητρικό γάλα – χωρίς να έχει γεννήσει πρόσφατα – και θηλάζοντας τον 36χρονο σύντροφό της και bodybuilder, Brad Leeson.

Η γυναίκα ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή, όχι μόνο για να ενεργοποιήσει τις ενεργειακές αποθήκες του οργανισμού της αλλά και για να αυξήσει την ποσότητα του μητρικού γάλακτος - αφού ο θηλασμός του «μωρού» της επαναλαμβάνεται κάθε δύο ώρες.

mul 2

Η Jenifer Mulford παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να αφιερωθεί στο θηλασμό του 36χρονου συντρόφου της. Πηγή photo: Facebook

Η Τζένιφερ, η οποία παράτησε τη δουλειά της ώστε να αφοσιωθεί στο νέο της ρόλο, περιέγραψε την εμπειρία ως «μαγική» που ηρεμεί κι εκείνη και τον σύντροφό της, ενισχύοντας το δεσμό τους και εκτοξεύοντας τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο.

Η ιδέα του θηλασμού ήταν της ίδιας της Τζένιφερ. Κάτι που ενθουσίασε το σύντροφό της - ο οποίος, για την ιστορία, ανέκαθεν δήλωνε λάτρης του μεγάλου στήθους. Άλλο ένα πλεονέκτημα του θηλασμού, πλην του "μαγικού δεσμού" που δημιουργεί μεταξύ των συντρόφων, είναι το ότι θεωρείται - αν και δεν αποδεικνεύεται επιστημονικά πως είναι - εξαιρετικά ευεργετικός για έναν άνθρωπο που κάνει body building. Πρώην bodybuilder παραδέχεται στη βρετανική "Sun" πως ο θηλασμός ενηλίκων είναι κάτι που, παρότι δεν συνηθίζεται, συζητείται πολύ στα ειδικά fora του διαδικτύου ενώ υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν υιοθετήσει ως μέσο μυικής ενδυνάμωσης.

Όπως τονίζει η Τζένιφερ, ενώ δεν έχει πρόβλημα να το κάνει και να το λέει, κατανοεί πως ο θηλασμός του συντρόφου της στα μάτια πολλών φαίνεται μία διαδικασία τουλάχιστον... αλλόκοτη. Γι'αυτό και, όπως λέει, αποφεύγει να θηλάζει δημοσίως, ώστε να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ