ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Συναγερμός στο Λα Ντεφάνς του Παρισίου - Πληροφορίες για αυτοκτονία

Γαλλία: Συναγερμός στο Λα Ντεφάνς του Παρισίου - Πληροφορίες για αυτοκτονία
Εντολή εκκένωσης, αλλά και αποφυγής της περιοχής Λα Ντεφάνς, έδωσε η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού twitter

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή Λα Ντεφάνς του Παρισιού, σε εμπορικό κέντρο. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς, ωστόσο στη συνέχεια, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πανικός προκλήθηκε μετά την αυτοκτονία άντρα που έπεσε στο κενό εντός του εμπορικού κέντρου.

Στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ενώ έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στους πολίτες.

Αρχικά, γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι προκλήθηκε πανικός στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps όταν ακούστηκε ένας ισχυρός κρότος. Κάποιοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο. Δεν υπήρχαν ωστόσο ενδείξεις πως κάποιος άνοιξε πυρ.

Μάλιστα σε μια φωτογραφία διακρίνεται ένας τραυματίας, πεσμένος στο πάτωμα.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, έκανε λόγο για «περιστατικό» που προκάλεσε πανικό.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «επιχείρηση της αστυνομίας σε εξέλιξη στη Νέα Αψίδα του θριάμβου. Ζήτησα από τον αρχηγό της αστυνομίας να μεταβούν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις εκεί».

Γαλλικός Τύπος: Πληροφορίες για αυτοκτονία στο εμπορικό κέντρο

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα που επικαλούνται πηγές από τις έρευνες, δεν υπήρξαν πυροβολισμοί αλλά ο πανικός προκλήθηκε από αυτοκτονία άνδρα στην πλατεία της Νέας Αψίδας του θριάμβου.

Ο άνδρας φαίνεται να έχει πηδήξει στο κενό εντός του εμπορικού κέντρου στο οποίο προκλήθηκε ο πανικός και όχι στην πλατεία έξω από αυτό.

Σε κάθε περίπτωση το σημείο έχει αποκλειστεί και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ