Νότια Κορέα: Ανησυχεί η Σεούλ μετά τη νέα εκτόξευση πυραύλου από την Πιονγιάνγκ
Προειδοποίηση πως η Βόρεια Κορέα πρόκειται να προβέι και σε άλλες προκήσεις μετά την εκτόξευση βαλλιστικού πυράυλου, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας Παρκ Τζιν
Συγκεκριμένα, υποστήριξε σήμερα ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και το γεγονός ότι η προσοχή του κόσμου στράφηκε σε αυτόν τον πόλεμο ενθάρρυναν τη Βόρεια Κορέα η οποία νωρίτερα σήμερα προχώρησε στην εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς στη θάλασσα της Ιαπωνίας.
Η εκτόξευση αυτή, η πρώτη από την 1η Ιανουαρίου, σηματοδοτεί ξεκάθαρα «την πρόθεση της Πιονγκγιάνγκ να προβεί και σε άλλες προκλήσεις», είπε ο Παρκ μιλώντας σε ένα πάνελ, στο πλαίσιο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια.
«Εάν η Βόρεια Κορέα πραγματοποιήσει και έβδομη πυρηνική δοκιμή, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αυτό θα άλλαζε τα πάντα, υπό την έννοια ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να αναπτύξει τακτικούς πυρηνικούς πυραύλους», πρόσθεσε.
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30