ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Σάλος με λεωφορείο της Μπάγερν - Λόγω κίνησης πέρασε μέσω λωρίδας έκτακτης ανάγκης

Γερμανία: Σάλος με λεωφορείο της Μπάγερν - Λόγω κίνησης πέρασε μέσω λωρίδας έκτακτης ανάγκης
Οι γερμανικές Αρχές, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις θα ερευνήσουν το συμβάν, αλλά και τους λόγους που οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί αγνοήσαν τις εντολές AP/Martin Meissner

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής στο Μόναχο, έπειτα από ήττα στο πρωτάθλημα Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου συνάντησε μεγάλη κίνηση, και πέρασε μέσω λωρίδας έκτακτης ανάγκης, προκαλώντας σάλο.

Σύμφωνα με την Rheinische Post, συνάντησε μεγάλη κίνηση από τα αυτοκίνητα των οπαδών που έφευγαν από το γήπεδο, και μερικοί από τους αστυνομικούς που συνόδευαν το λεωφορείο, το οδήγησαν στην διαμορφωμένη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, αγνοώντας τις οδηγίες που είχαν λάβει από τον διοικητή.

Οι γερμανικές Αρχές, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις θα ερευνήσουν το συμβάν, αλλά και τους λόγους που οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί αγνοήσαν τις εντολές που τους δόθηκαν.

Το να οδηγάει κανείς στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, αποτελεί παράπτωμα και ανάλογα με το αν ο οδηγός παρεμποδίζει κάποιον, προκαλεί ζημιά ή θέτει κάποιον σε κίνδυνο, μπορεί να του επιβληθούν ποινές που κυμαίνονται από ένα πρόστιμο έως και την απαγόρευση οδήγησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ