ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: «Έξαλλη» για παρωδία του South Park που την απεικονίζει

Μέγκαν Μαρκλ: «Έξαλλη» για παρωδία του South Park που την απεικονίζει
Στην παρωδία ο πρίγκιπας προωθεί τη νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο «Waaagh» AP/Peter Dejong

Ιδιαίτερα αναστατωμένη φαίνεται πως είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα η  δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, για τον τρόπο που απεικονίζονται η ίδια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι σε πρόσφατο επεισόδιο της κωμικής τηλεοπτικής σειράς animation «South Park».

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου με τον ειρωνικό τίτλο «Παγκόσμια Περιήγηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», το ζευγάρι σατιρίζεται έντονα, και παρότι δεν κατονομάζονται, είνναι σαφές ότι οι φανταστικοί χαρακτήρες «πρίγκιπας και πριγκίπισσα του Καναδά» είναι κομμένοι και ραμμένοι πάνω τους.

Στο επεισόδιο, ο μετακομίζουν στο South Park σε μια προσπάθεια να βρουν κάποια ιδιωτικότητα, παρά το γεγονός ότι αναζητούν σαφώς την προσοχή πηγαίνοντας σε περιοδείες Τύπου, φωνάζοντας δημόσια και κάνοντας ρίψη πυροτεχνημάτων στον μπροστινό κήπο τους.

Στην παρωδία μάλιστα, ο πρίγκιπας προωθεί τη νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο «Waaagh».

Σύμφωνα με το Spectator , η Μέγκαν Μαρκλ είναι «αναστατωμένη και συγκλονισμένη» από την απεικόνιση της ίδιας και του συζύγου της στο επεισόδιο της σειράς.

Λέγεται επίσης ότι «ενοχλήθηκε από τη σειρά South Park, αλλά αρνείται να παρακολουθήσει ολόκληρο το επεισόδιο».

Ο δημοσιογράφος Νιλ Σιν δήλωσε στο Fox News ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες εναντίον των δημιουργών της κωμικής σειράς. «Η νομική τους ομάδα παρακολουθεί το επεισόδιο για να δει τι είναι λάθος» ανέφερε.

Το επεισόδιο εγκωμιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τους θεατές και έγινε ένα θέμα - τάση στο Twitter μία μέρα μετά την προβολή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ