Συναγερμός στην Ιταλία: Κυβερνοεπίθεση Ρώσων χάκερ σε δημόσιους οργανισμούς
Ανανεώθηκε:
Ρώσοι χάκερ επιτέθηκαν κατά διαδικτυακών πυλών δημόσιων οργανισμών στην Ιταλία, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση της Ρώμης στηρίζει στρατιωτικά την Ουκρανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σύνδεσης στους ιστοτόπους των καραμπινιέρων, του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Άμυνας αλλά και τραπεζικών οργανισμών.
Σε μήνυμά τους, αναφέρονται στην στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας από μέρους της κυβέρνησης της Ρώμης, στις χθεσινές δηλώσεις της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι από το Κίεβο, ενώ υπάρχει και αναφορά σε «ρωσοφοβικη στάση» της Ιταλίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Χάκερς παραβίασαν το δίκτυο υπολογιστών του FBI στη Νέα Υόρκη
ΚΟΣΜΟΣ
Στέλεχος της Microsoft: Το Ιράν πίσω από την κυβερνοεπίθεση στο Charlie Hebdo
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
ΕΛΛΑΔΑ
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ