Επιπλέον οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία ζητά ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας
Χρειάζεται επιπρόσθετη οικονομική στήριξη για την Ουκρανία και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εργάζεται επί ενός νέου προγράμματος στήριξης, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Κριστιάν Λίντνερ, στο πλαίσιο των συναντήσεων της Ομάδας των G7.
Οι υπουργοί Οικονομικών συναντώνται την Πέμπτη στην ινδική πόλη Μπάνγκαλορ, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην οικονομική στήριξη προς την Ουκρανία, μία ημέρα πριν από την πρώτη επέτειο της ρωσικής εισβολής στη χώρα.
Το ΔΝΤ στοχεύει στην υιοθέτηση ενός νέου προγράμματος βοήθειας για την Ουκρανία έως τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Financial Times: Η ρωσική ελίτ τάσσεται κατά του πολέμου, αλλά αδυνατεί να επηρεάσει τον Πούτιν
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Αναμνηστικό χαρτονόμισμα για τον ένα χρόνο από τη ρωσική εισβολή
ΧΡΗΜΑ
Ανέβηκαν οι τιμές στα καύσιμα εν μέσω έντασης στη Μέση Ανατολή: Πόσο πληρώνουμε για αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης
09:53
ΚΟΣΜΟΣ
Νέο σφυροκόπημα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας - Πάνω από 20 οι τραυματίες
09:48
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η συμφωνία ONEX – Hanwha αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία
09:36
ΚΟΣΜΟΣ
Επανεξέταση του φακέλου Έπσταϊν υπόσχεται το υπουργείο Δικαιοσύνης ύστερα από αναφορές για απόκρυψη
09:34
ΚΟΣΜΟΣ