ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δυο νεκροί και 11 τραυματίες από φορτηγό που έπεσε πάνω σε ποδηλάτες

ΗΠΑ: Δυο νεκροί και 11 τραυματίες από φορτηγό που έπεσε πάνω σε ποδηλάτες
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λίσα Μπέρι, δήλωσε ότι ο άνδρας που οδηγούσε το φορτηγό παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνεργάστηκε με τις αρχές AP/Mark Lennihan

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τους λόγους για τους οποίους ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα ποδηλατών κοντά στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και 11 τραυματίες.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λίσα Μπέρι, δήλωσε ότι ο άνδρας που οδηγούσε το φορτηγό παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνεργάστηκε με τις αρχές, αλλά παρέμεινε ασαφές γιατί έπεσε πάνω στους ποδηλάτες.

Το όνομα, η ηλικία και η γενέτειρα του άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Οι ταυτότητες των δύο ποδηλατιστών δεν έχουν επίσης ανακοινωθεί, αν και η αστυνομία αναφέρει ότι το ένα θύμα ήταν μια γυναίκα που πέθανε στον τόπο του δυστυχήματος.

Η ιατρική κατάσταση των άλλων 11 ενήλικων τραυματιών δεν είναι γνωστή, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι σοβαροί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου στη γέφυρα Cotton Lane Bridge, έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στο Goodyear που βρίσκεται περίπου 19 μίλια (30 χιλιόμετρα) δυτικά του Φοίνιξ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ