ΚΟΣΜΟΣ

Μέρκελ: Viral η φωτογραφία της στον φούρνο με μαλλί αλά Μπόρις Τζόνσον

Μέρκελ: Viral η φωτογραφία της στον φούρνο με μαλλί αλά Μπόρις Τζόνσον
Η τέως καγκελάριος ψωνίζει από τον φούρνο της γειτονιάς της και θυμίζει… Μπόρις Τζόνσον, σχολιάζει η Bild AP/Franc Zhurda

Η άλλοτε σιδηρά κυρία της Γερμανίας και της ευρωζώνης, Άνγκελα Μέρκελ, δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις που να προκαλούν. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (28/2) «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό στην «καρδιά» του Βερολίνου, να ψωνίζει διάφορες λιχουδιές από γνωστό αρτοποιείο της γειτονιάς και το μαλλί της να... ανεμίζει. 

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», σε σχόλιο που έχει ανεβάσει στο Twitter μαζί με την φωτογραφία της «αναμαλλιασμένης» Μέρκελ αναφέρει χαρακτηριστικά: Τι συνέβη στο μαλλί της Άνγκελα Μέρκελ; Η τέως καγκελάριος ψωνίζει από τον φούρνο της γειτονιάς της και θυμίζει… Μπόρις Τζόνσον.

Παράλληλα, η Bild, αναφέρει ότι η τέως καγκελάριος της Γερμανίας προμηθεύτηκε από το αρτοποιείο όσα χρειαζόταν για ένα λουκούλλειο πρωινό για την ίδια και τον σύζυγό της, καθώς και για λίγους εκλεκτούς φίλους.

Η Γερμανίδα πολιτικός, παρέμεινε πιστή στα κομμάτια που πάντα εμπιστεύεται για τις εμφανίσεις της – με το φούξια ταγέρ και τις πέρλες στον λαιμό της να ξεχωρίζουν, ωστόσο, δε γλίτωσε από τα σχόλια για το μαλλί της.

Φαίνεται πως η 68χρονη πολιτικός δεν είχε χρόνο να χτενίσει το ατίθασο μαλλί της, με αποτέλεσμα να βγει με κουπ που παρέπεμπε στον Μπόρις Τζόνσον.

Στο δημοσίευμα της Bild γίνεται λόγος και για τα αγαπημένα κουλουράκια κανέλας της Γερμανίδας πολιτικού, τα οποία αγοράζει μόνο από το αρτοποιείο της γνωστής τηλεοπτικής σεφ στη Γερμανία, Σάρα Βίνερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ