ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυρία για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Φαινόταν ότι κάτι πηγαίνει λάθος από πριν»

Μαρτυρία για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Φαινόταν ότι κάτι πηγαίνει λάθος από πριν»
Αν είχε συμβεί άλλη μία καθυστέρηση και δεν είχε κατέβει στην Λάρισα, αυτή τη στιγμή δεν ξέρει που θα βρισκόταν ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ/EUROKINISSI

Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβάτη του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που μιλώντας στο CNN Greece, περιγράφει την κατάσταση που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της διαδρομής του μοιραίου τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Κατά τη διαδρομή είχαμε κάποιες καθυστερήσεις, και στο Παλαιοφάρσαλο είχαμε σταματήσει σχεδόν ένα τέταρτο, χωρίς να μας έχουν πει το λόγο. Μετά από ένα τέταρτο μας ειδοποίησαν πως θα κάτσουμε άλλο ένα τέταρτο, διότι ερχόταν άλλο τρένο στην ίδια γραμμή με εμάς.

Όπως αναφέρει στο CNN Greece, ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μέχρι εκείνη να κατέβει στον προορισμό της, μία στάση πριν δηλαδή το σημείο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία, στη Λάρισα.

«Εμείς μισή ώρα περιμέναμε εκεί, πέρασε το ένα τρένο και συνεχίσαμε. Από πριν φαινόταν ότι κάτι πηγαίνει λάθος. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και όταν φτάσαμε Λάρισα, δεν τους ενημέρωσαν και έγινε ότι έγινε» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Συμπληρώνει μάλιστα πως αν είχε συμβεί άλλη μία καθυστέρηση και δεν είχε κατέβει στην Λάρισα στην ώρα της, αυτή τη στιγμή δεν ξέρει που θα βρισκόταν.

Παράλληλα, αναφέρει πως στο τρένο ήταν αρκετοί φοιτητές οι οποίοι επέστρεφαν είτε στα σπίτια τους είτε στις περιοχές που σπουδάζουν.

«Όσοι ήταν μαζί μου στο βαγόνι και συνομιλούσαμε μέχρι να κατέβω, αυτή τη στιγμή μπορεί να μην ζουν καν», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ