ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε νεκρό μωρό σε δάσος στη Βρετανία - Υπό κράτηση οι γονείς του

Βρέθηκε νεκρό μωρό σε δάσος στη Βρετανία - Υπό κράτηση οι γονείς του
Στις 5 Ιανουαρίου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στην περιοχή Μπόλτον AP / Metropolitan Police

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε μεγάλης κλίμακας έρευνα των βρετανικών αρχών για τον εντοπισμό βρέφους που αγνοούνταν. Μετά από έρευνα 36 ωρών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό μωρού σε δασική περιοχή κοντά στο Μπράιτον.

Οι γονείς του μωρού, έχουν τεθεί υπό κράτηση και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με το BBC.

Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση του βρέφους ξεκίνησε όταν οι δύο του, η Κονστάνς Μάρτιν και ο Μάρκ Γκόρντον, έφυγαν από το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2022 στην περιοχή Έλθαμ, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Λονδίνου, και υιοθέτησαν έναν νομαδικό τρόπο ζωής.

Στις 5 Ιανουαρίου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στην περιοχή Μπόλτον, όπου το εγκατέλειψαν και πήραν ένα ταξί, το οποίο τους μετέφερε στο Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, πήραν ένα άλλο ταξί το οποίο τους πήγε στο λιμάνι του Έσεξ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο πατέρας της Μάρτιν, γόνος πλούσιας οικογένειας, αποκαλύπτει το «ποινικό παρελθόν» του Γκόρντον και απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί στην αστυνομία μαζί με το μωρό της το συντομότερο δυνατό, για να προστατευθούν.

Στις 27 Φεβρουάριου το ζευγάρι εντοπίζεται στο Μπράιτον και συλλαμβάνεται. Το μωρό, όμως δεν είναι μαζί τους και οι γονείς καθίστανται ύποπτοι για ανθρωποκτονία για αμέλεια.

Την Τετάρτη (1/3) έμελλε να γραφτεί ο τραγικός επίλογος του βρέφους, ο σορός του οποίου βρέθηκε μετά από μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης που οργάνωσαν οι τοπικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ