ΚΟΣΜΟΣ

Τέμπη: Σήμερα οι κηδείες των δύο Κύπριων που επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία

Τέμπη: Σήμερα οι κηδείες των δύο Κύπριων που επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία
Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν σήμερα στην Κύπρο τα δύο παιδιά που έχασα άδικα τη ζωή τους

Με πτήση από την Θεσσαλονίκη κατέφθασαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο οι σοροί των δύο παιδιών, Αναστασίας και Κυπριανού, που επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών

Η οικογένεια της άτυχης Αναστασίας ζητάει από τα ΜΜΕ, να μην καλύψουν δημοσιογραφικά ούτε τη νεκρώσιμο ακολουθία, ούτε την ταφή της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

«Την πολυαγαπημένη μας κόρη και αδελφή Αναστασία Αδαμίδη, κηδεύουμε την Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι: γονείς, αδέλφια και λοιποί συγγενείς. Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η οικογένεια θα ήθελε δημόσια να παρακαλέσει τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή. Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση».

Σήμερα, Δευτέρα, στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου οδηγείται στην τελευταία του κατοικία και ο αδικοχαμένος φοιτητής στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, Κυπριανός Παπαϊωάννου.

Παράκληση της οικογένειας, όπως στην εξόδιο ακολουθία παραστούν όλοι με λευκά ρούχα και αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εις μνήμη της Ψυχής του Κυπριανού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ