ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο Γκάρι Ρόζινγκτον, κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd

Πέθανε ο Γκάρι Ρόζινγκτον, κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd
Το 1977 είχε επιβιώσει του αεροπορικού δυστυχήματος κατά το οποίο σκοτώθηκαν τρία μέλη του συγκροτήματος Photo by Owen Sweeney/Invision/AP, File

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, ο Γκάρι Ρόζινγκτον του θρυλικού συγκροτήματος  Lynyrd Skynyrd’. Ο Ρόζινγκτον, ήταν εκ των ιδρυτικών μελών του συγκροτήματος.

Δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

«Με μεγάλη λύπη κάνουμε γνωστό ότι σήμερα χάσαμε τον αδελφό, το φίλο, ένα μέλος της οικογένειάς μας, τραγουδοποιό και κιθαρίστα Γκάρι Ρόζινγκτον», ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας του συγκροτήματος στο Facebook.

«Ο Γκάρι είναι πλέον μαζί με τους Skynyrd αδελφούς του και την οικογένεια στον παράδεισο και παίζει όμορφα, όπως πάντα έκανε».

Ο Ρόζινγκτον είχε επιβιώσει σφοδρού τροχαίου ατυχήματος το 1976 όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δέντρο. Το περιστατικό ενέπνευσε το τραγούδι των Lynyrd Skynyrd’ «That Smell».

Ένα χρόνο αργότερα, επιβίωσε του αεροπορικού δυστυχήματος κατά το οποίο σκοτώθηκαν ο τραγουδιστής Ronnie Van Zant, ο κιθαρίστας Steve Gaines και ο τραγουδιστής Cassie Gaines, με δύο σπασμένα χέρια, ένα σπασμένο πόδι και διάτρηση στομάχου και σικωτιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ