ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Twitter - Τι έφταιξε

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Twitter - Τι έφταιξε
Μια μικρή αλλαγή στο εργαλείο πρόσβασης σε δεδομένα του Twitter είχε προκαλέσει το πρόβλημα AP/Jeff Chiu

Διορθώθηκε η βλάβη που σημειώθηκε νωρίτερα στο Twitter σήμερα, όταν χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης σε διαδικτυακούς συνδέσμους από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και άλλους ιστότοπους.

Ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι μια μικρή αλλαγή στο εργαλείο πρόσβασης σε δεδομένα του Twitter είχε προκαλέσει το πρόβλημα.

Οι σύνδεσμοι που στέλνουν οι χρήστες προς άλλες σελίδες και περιεχόμενα στο Διαδίκτυο δεν λειτουργούσαν σήμερα για χρονικό διάστημα που κυμάνθηκε από μισή έως σχεδόν μια ώρα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που παρουσιάζει αλυσιδωτές βλάβες εδώ και εβδομάδες.

Μισή ώρα αργότερα, οι σύνδεσμοι λειτουργούσαν εκ νέου και οι αναφορές προβλημάτων στον ειδικευμένο ιστότοπο Downdetector άρχισαν να μειώνονται αφότου ξεπέρασαν τις 8.000.

Ο λογαριασμός τεχνικής υποστήριξης του Twitter έγραψε στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το πρόβλημα επιλύθηκε και ότι «τα πράγματα αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά».

Το παρατηρητήριο Διαδικτύου NetBlocks ανακοίνωσε ότι η βλάβη αυτή επηρέασε επίσης το περιεχόμενο εικόνας και βίντεο, στην έκτη μεγάλη διακοπή της λειτουργίας του Twitter το 2023, σε σύγκριση με τρεις την ίδια περίοδο πέρυσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ